Retur


FORMULAR RETUR

Retur

INAINTE DE A RETURNA un produs te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Citește termenii si condițiile în care se pot returna produsele
  2. Completează și trimite Formularul de retur urmând să fii contactat de gregor.ro
  3. După confirmarea returului te rugam sa trimiți produsele prin intermediul unei firme de curierat la adresa indicata in factura Gregor Provest srl. Cheltuielile de transport vor fi suportate de tine!
  4. Retururile expediate fără a informa Gregor Provest srl că au fost trimise și cele cu ramburs (sistem de expediere conform căruia destinatarul este obligat la primire să achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu vor fi recepționate!
  5. Dupa primirea si verificarea produselor vei fi contactat/a in vederea finalizarea procedurii de retur.

Termeni si conditii (extras)

DREPTUL DE RETURNARE A MĂRFII

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”. Singurele costuri care vor cădea în sarcina consumatorului sunt „cheltuielile directe de returnare a produselor” tur/retur pentru persoanele fizice ce achiziţionează produse folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se prevederile și definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000.

- Cumpărătorul este obligat să notifice Gregor intenţia sa de a returna produsele achiziţionate prin completarea unui Formular de retur existent pe site. Cumpărătorul va expedia produsele conținute de Formularul de retur în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

- Cumpărătorul este obligat să notifice Gregor intenţia sa de a-i fi înlocuite unul sau mai multe produse achiziţionate în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea acestora.

- Cumpărătorului care a notificat Gregor, ii revine responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a făcut referire vor fi returnate către Gregor în maximum 14 zile calendaristice de la data primirii acestora, în caz contrar Gregor considerând cererea de returnare ca fiind invalidă şi fără obiect.

- Produsele returnate de Cumpărător, vor fi reexpediate de acesta la adresa ” S.C.Gregor Provest srl, str. Aviator Mihai Berbecariu, nr. 4A, c. p. 420096 Bistriţa, pe propria cheltuială, cu etichetele ataşate, în ambalajul original și fără urme de deteriorare sau utilizare.

- Cumpărătorul poate returna produsul livrat şi în următoarele situaţii:

  • dacă acesta nu este conform cu specificaţiile de pe site.
  • dacă produsele au fost livrate greşit.
  • dacă produsele au mărimi eronate faţă de comanda lansată de Cumpărător.
  • coletele prezintă deteriorări severe.

- În cazul returnării unui produs care nu se află în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate etichetele intacte și fără urme de deteriorare sau utilizare), Gregor va considera returul nevalid şi va fi în drept să refuze restituirea preţului.

- În cazul returnarii, plata contravalorii produsului se va realiza în cel mult 30 de zile de la confirmarea primirii returului, în acest cost intrând doar valoarea produselor, nu şi transportul aferent comenzii.

- În cazul în care Cumpărătorul solicită înlocuirea produsului cu unul identic, înlocuirea se va face o singură dată în condiţiile şi limitele unei comenzi normale.

- În cazul în care Cumpărătorul a returnat un produs şi solicită înlocuirea iar Gregor nu dispune de un produs identic pentru înlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului. Înlocuirea cu un produs similar se va face fară a include contravaloarea transportului produselor achitată de către Cumpărător care nu se rambursează.

- Toate cheltuielile de returnare sunt suportate de cumpărător. Recomandăm păstrarea ambalajului original pentru protejarea integritații produselor.

În cazul persoanelor juridice ne rezervăm dreptul de a accepta sau nu returul produselor.


Pentru orice sesizări si reclamații va rugam sa accesati pagina Reclamație.

Toate câmpurile cu * sunt obligatorii!