Despre noi

Despre noi

Despre noi


GREGOR PROVEST SRL este partener distribuitor de UNIFORME HORECA și VESTIMENTAŢIE PROFESIONALĂ pentru domeniul hotelier, restaurante, bucătării profesionale, centre Wellness & SPA, cabinete medicale, pentru mărci de prestigiu din industria de profil. Firma este înființată în anul 1993 și are o experiență de durată în producția și distribuția de confecții textile.

Utilizarea celor mai bune materiale italiene, designul atent la detalii cu respectarea ultimelor tendinţe in moda vestimentaţiei profesionale, calitatea deosebită, confortul, durabilitatea la folosire precum şi cooperarea cu reprezentanţi importanţi ai segmentului HoReCa poziţionează produsele noastre în categoria de TOP.

Colecțiile de articole se adresează celor care doresc o vestimentație profesională practică și de calitate, condiții îndeplinite prin caracteristicile țesăturilor folosite și prin detaliile de confecționare ale fiecărei piese în parte.

Cataloagele de produse sunt diferenţiate pe domenii de activitate şi se reînnoiesc anual, iar pentru continuitate la clienţi articolele sunt menţinute timp de mai multe sezoane.

Vizitaţi site-ul nostru, răsfoiţi catalogul de produse, analizaţi preţurile, modul de depunere al comenzilor, termenii si condiţiile comerciale, deoarece NOI credem că serviciile de calitate nu se bazează doar pe livrarea unor produse în condiții optime ci și o buna consiliere a clienților în definirea unei imagini bazate pe stil și funcționalitate.

Nu ezitaţi să ne contactaţi direct folosind datele sau formularul de CONTACT!

GREGOR PROVEST SRL