Personalizare


Personalizare

La solicitarea clienţilor noştri, putem livra articolele textile personalizate cu broderie profesională. Folosim fire pentru broderie de cea mai bună calitate, în culori rezistente.

Puteţi solicita personalizarea în formularul final de comandă sau prin e-mail la office@gregor.ro, ulterior confirmării comenzii.

Chiar dacă solicitarea de personalizare se face în formularul de comandă, costul acesteia nu se va regăsi în totalul afişat.

Un operator vă va contacta telefonic pentru detalii personalizare şi comunicare a costului final al comenzii.

Se poate solicita personalizare text ( nume, funcţie, departament, etc ) sau desen / logo.

Pentru personalizare text puteţi alege un scris cu litere de tipar sau de mână cu fonturile cele mai solicitate - exemplificare conform imagine:


sau puteţi să ne comunicaţi denumirea fontului dorit. 


Costurile pentru diferite variante de broderie tip text găsiţi aici ( exemple ) :


 Marian Ionescu 
10,00 lei
Chef Marian Ionescu
12,00 lei
Executive Chef Marian Ionescu
18,00 lei

Costul unui steag brodat pe guler de tunică este 10,00 lei.

Pentru personalizare logo este necesar să ne transmiteţi un fişier imagine în format .png sau .jpg  pentru a putea fi prelucrat. Costul unei broderii de acest tip diferă în funcţie de complexitatea desenului, de mărime, de numărul de culori, de poziţionarea broderiei pe produs.

Comenzile care conțin produse personalizate se vor achita cu CARD sau ORDIN DE PLATĂ anterior livrarii. Un agent gregor.ro vă va contacta pentru detalii.

Pentru alte informații legate de personalizarea produsului dumneavoastra va rugam sa ne contactați la telefon 0722 501 783 sau folosind formularul CONTACT.